Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nalijepe se ustašhki botovi sa Poskoka čim vide bosansku zastavu ili bosanske patriote. Kompleksi propalog projekta Banovine Rvatske i uništenje bošnjaka već 30 godina pucaju iz njih. Izgubili ste rat a sa njim i svo maštanje o nekakvoj Banovini Rvatskoj koju bi trebali činiti bošnjačka mjesta Bugojno,Mostar,Jablanica,Konjic,Travnik,Fojnica,Kakanj,Bihać,Krupa Sansko Most.... su otišli u nepovrat.
Historija se ne moze promjeniti koliko god neko htio
San svakog (h)istoričara povjesti je da živi u BiH. U drugim zemljama samo mogu da proučavaju šta se stvarno desilo, a da žive ovde mogli bi je izmišljati, kreirati, i to tri potpuno različite.
loš revizionizam. ubacit treba da je UZP više uništavo BiH
Ovi izmišljaju toplu vodu! Prvo raspakovati aliju i bakira i njihovu ulogu u izdaji Države BiH jer džaba ovima bilo koji rad i atak na BiH da nisu imali pravnu i normativnu egzekuciju Države BiH preko svojih ubačenih alije i bakira koji će to odraditi za njih iz nutra Države a pogotovu što su bili sigurni da nema konsekvenci za njih!
pustite nas da živimo!
pa hoćete li prestati više jbenim ratom?!
to pitanje srbima postavi