Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo bratu na sljemu grb Fk Zeljeznicar ili sta ?
i ja gledam i ne vjerujem, kontam da mi se prividja
Prejako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brat sa Željinim grbom na šljemu 💙
vako ste i za vakcine govorili da ćemo izgibija bit svi, tako sad i neke ratove po bosni spominjete, mogu vam samo opet reć da vam otog nema ništa. Zivjeli i sretno svima za prvi maj da se urokamo janjetinom poyy
To Brate. Za dodicka i rusku bulumentu SPREMNI
Fino. A bilo bi pravo dobro i najs kada bi nam prodali 7,8 F-16 i 50 BlackHawck ptica
Nije sve spremno za usvajanje rezolucije o Srebrenici. Jučer sam pisao zašto. Evo danas vidimo da se vrše dodatne konsultacije i pripreme . Zapad nije očekivao najavu haosa od strane Vučića i Dodika.... Velika "pobjeda" naše diplomatije kaže Dodik..hehehe
ljubim ti šljem bratkoooo.
Oružane snage BiH broje 16.000 pripadnika od čega 10.000 djelatnih vojnih osoba, 1000 civilnih osoba na službi i 5000 pripadnika pričuvnog sastava. Istom odlukom uređena je zastupljenost naroda u Oružanim snagama i to: Bošnjaci 45,9%, Srbi 33,6%, Hrvati 19,8% i ostali 0,7%.
nije bitno to. bitno je ono sto je u rezervi. promakla vam je priprema rezolucije , tako su vam primakli i korpusi. podmazi traktor
Pitanje redakciji Gdje je nestao clanak o protestima studenata u i hapsenju univerzitetske profesorice u SAD? Da lì se radi o cenzuri ili autocenzuri losih vijesti iz Amerike?
kako je lijepo vidjet kad neko hvali nesto nase u pravom smislu te rijeci svaka cast
Auuuu ovaj A-10 sa svojim topom prolazi kroz srpske tenkove ko vreo noz kroz puter...
Obučavaju našu vojsku kako sa zemlje precizno navoditi dejstva zračnih snaga. Za neupućene, naše nebo već je u potpunoj ingerenciju NATO-a. Uostalom kao i kopno.
I onda laprdaju da nece dozvoliti BIH u NATO, sta je onda ovo.
Kako se ambasada SAD-a kulturno i diplomatski ogradila od cinjenice da su krivci sto danas imamo SKY vladu, osudivsi ponasanje Rame Isaka sto je slavio pustanje dilera iz FUP-a na slobodu i Elmedina Konakovica koji kritikuje rad tuzilastva.
Btw. da se Dino ogradio od kuma, osudio ga za sverc narkotika, a Ramo smjenio sam vrh FUP-a, niti bi danas njihovi mentori kritikovali, niti bi gradjani sumnjali da su i sami umijesani u kriminal. Gledajte kako to rade skolovane americke diplomate, plasiraju u medije vojne vjezbe i osude svoje SKY vlade, odma dizu ruke od vas, idete nizvodu ;)
E sad ce se Srbi po Miloradovoj naredbi povuci iz oruzanih snaga ko tada muslimani iz JNA ali bez NATO oruzja jer oni imaju despote koji od prve upale pa ih ni vatrogasci ne mogu ugasit.
Priprema se pjesadija za borbu protov rusije
OSBiH su spremnije puno više nego što mnogi misle.
Hahahah jes, kad se zapuca poklat ce se medjusobno.
Šta kaže vepar na ovo?!