Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nam se nekretnine digle u zrak, normalan gradjanin ne moze ni da pomisli da rijesi zivotno pitanje kupovine stana, ne zna se gdje je gore, Sa ili Tz,
Krivi su samo Fudini i Osmicini, a Memija, influenserka i bodigardi narkobosa na slobodi. Preuzeli državu, Murphy čuva leđa.
Glupost.. to je svugdje tako i gore.. odi u US ili Njemacku pa probaj kupiti nekretninu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukratko receno,pohapsili neku sitnu buraniju koja je dobila od 25-50 hiljada,a ovi koji su uzeli milione nece niko dirati jer oni nam vode drzavu HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH.Tako to radi Americka ambasada,instairali nam na vlast narko bosove i dilere i sad ce hapsiti ovu sicu i reci nam kako vlast (koja je nadredjena tim sitnim ulicarima koje hapsi) odlicno radi scvoj posai i bori se protiv kriminala i korupcije.Tako se to radi u banana drzavicama.
Evo odlicnog primjera na slici gore,ovu plavusu uhapsili,a sefa Fujdu krimosa koji vedri i oblaci Zenicom decenijama ne dira niko.
Veselje u MUP-u: Jer je neko izvan (iz jedne Ambasade) tražio da se obustave daljnje istrage u MUP-u jer je to ugrožavalo ključne političke saradnike AMBASADE. Sve u svemu, stradaće marginalci a Ambasada ne dozovoljava da se ide dalje do njihovih ključnih tužilaca (Čampare, D. pašića, O. Čavke) jer bi to neminovno vodilo dalje do ključnih čimbenika Trojke - pa bi ispalo da je Ambasada napravila vladu od Krimosa.
Spominju se nekretnine, jer to haman komentatore boli, a skoro da nema biznisa kojeg ovi nisu zaposjeli. 😂
Male miševe će pohapsiti i osuditi na uslovno, a glavne ribe će i dalje plivati morem kriminala i korupcije. Ovo je sve postao jedan veliki cirkus
SUD UVAŽIO DOKAZE: Konakovićev kum prljavim parama opremao policiju, Čampara i Forto šute? Nervozan je ovih dana Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde, lider “trojke” i zamišljeni lider bošnjačke politike. Reagira nervozno, daje vatreno intonirane izjave, saziva press konferencije, njegove “PR lokice” lome prste brišući negativne komentare ispod Konakovićevih objava na društvenim mrežama
Verstapen 😂
A Mumiju i ostale pustise, maaa daaajtee. Svi ce oni na kraju na slobodu
Daš nadimak Tito, odeš u šerijatski Dubai i postaneš svjetski narko diler, divota.
Grizelda 🤣🤣🤣🤣
i onda neko kaze da bi ratovao za koga da Ratujem za Narko Kartele i Njihove Clanove ! na prvi metak odma preko Granice
pustili ih zato sto su posteni jer se Nipovci drze principa Gram je uvijek Gram
Mafija je Preuzela Drzavu ! Hvala Glasacima Trojke prije svega Glasacima Nipa majku vam Narkomansku !
Hmmmm
odo vadit pasos ocm
Ova hapšenja su samo predstava za narod da šta kao rade oni.....ne hapsite više nikoga tako vam Boga....
I onda se ufuraju da su sposobni, kontaju vi sirotinjo rmbacite za par stoja mjesecno a ja jednom posiljkom uzmem 50 milja, i onda ti naravno nista nije skupo, moze kvadrat stana bit i 20 hiljada
Pa vidis da im nisu neke pare ni dali ne mozes nista sa pola m
@Dosadno mii ma ja sica pola miliona stvarno, nista
Stigle nove instrukcije u NIP grupama. Samo obratite danas paznju sta pricaju sta rade.
A što ne hapse D. Čamparu koji je od iste agencije i u istoj zgradi u Istanbulu kao i krimos Karišik kupio stan. Što se malo ne probunare mutne radnje s mafijozama Džermina P. i O. Čavke. Ah, da, oni su ključni saradnici Trojke - njih se ne smije čačkati, jer Trojka mora završiti predaju institucija sh pajdašima pa će onda oni doći na red.