Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Često je mala razlika između advokata i kriminalaca
Pa jeste, advokati su pokrali 150 kilograma dokaza da bi oslobodili krivnje presuđenog mafijaša i krvnika Dragana Čovića . Poslije presude pokrade milijardu eura iz Aluminijuma i prebaci na Federaciju BiH da mu bošnje pokradene pare otplaćuje i niko se više za guzzicu ne počeša a lamo li da ga optuže.
Trenutno nam treba zatvora kao u Americi da smjestimo sve ove razbojnike i starlete od advokatica
Može li se Republika Srpska preimenovati u zatvor? Tamo svakako ne žive Srbi već većinom preimenovani Bosanci pravoslavci . Možda će im biti drago što imaju koristan naziv.To je privremeno rješenje dok se ne popravimo.
3 godine???😄😄😄 "Cuvena" odvjetnica iz Haga svaki proces tamo izgubila i sada brani kriminalce???Zalosno. Uostalom kako "raja po ulici prica" pogledajte je jarane pa ona je vec kaznjena zna sebod koga i zbog cega.
politicki montiran proces od trojkaske bagre i marfija
Glupaca Ponijelo je,misli da je iznad zakona
Ovo je politicki proces, namjesten od mrzitelja BiH
Kravurda ofucana starohana.
A što ne hapse D. Čamparu koji je od iste avencije i u istoj zgradi u Istanbulu kao i krimos Karišik kupio stan. Što se malo ne probunare mutne radnje s mafijozama Džermina P. i O. Čavke. Ah, da, oni su ključni saradnici Trojke - njih se ne smije čačkati, jer Trojka mora završiti predaju institucija sh pajdašima pa će onda oni doći na red.
Advokatska djelatnost jeste da brani interese svojih klijenata, ako treba na Sudu lagati to je legitimno pravo, Sud za to i sluzi, ako treba nesto sakriti također i to spada pod pojam interes klijenta, cemu onda neosnovano i neopravdano optuzivanje i procesuiranje advokata koji radi u najboljem interesu svog klijenta
Da li postoji kod nas advokat sa integritetom? Sakriti dokaze je krivicno djela, i ruzno djelo! Razumijem advokatsku struku ali zar renomirani advokat, blizu 70.rodjendana da krade i sakriva dikaze? Za mene je to dno dna! Jad i bijeda! Samo dusevna fukare pribjegava takvom ponasanju! Vasva je jedno OGROMNO razocarenje!
Advolatica kod nas u prevodu:FUKSA KRIMINALNA!
Ovo klupko ako se krene odmotavati izgelda da ce svi pasti ali posto su izgleda svi povezani i svi se dobro paze i čuvaju leđa jedni drugim do toga neće ni doći. Ponovo ce hapsiti pošten narod radi pojasa i metra drva
Gdje će svi pasti???? Ja ne vidjeh da je pao ni predsjednim mjesne zajednice u Zapadnoj Hercegovini a tamo bježe svi kriminalci i ubice koji bježe iz Rvatske..
Vratili se kaputići i ovosezonske modne kombinacije
Ma bre deco ona je to uradila samo da cita poruke skim se lola svalerise to nema veze sa tuzilastvom
Ma bre deco ona je to uradila samo da cita poruke skim se lola svalerise to nema veze sa tuzilastvom
Klasični organizirani kriminal. Oooj šta smo dozvolili da nam urade od Bosne