Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa smeta im Feđa Dudić otkad je sjeo na klubu. Ne mogu da shvate kako je jedan anonimni radnički uspio da dođe na korak do Evrope. Još Bosanci i Hercegovci nose taj klub, a ne Mozzart i vlast u Srbiji. Jebi ga, naš je Duda Alex Ferguson🖐️
Rekao im Dudic istinu da su rezimski klub, kome je dovoljno samo da loptu dotjera do sesnaesterca i onda ide penal. Ukrali su Partizanu brdo titula od dolaska Vucica na vlast. Ali zato u Evropi ne mogu meda.
Smeta im dudic jer je musliman
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahah, njima je to uvreda, ali transparenti podrske zlocincima, uvredljiva i fasisticka skandiranja, kriminalci kao vodje, koljaci... to nije nepostovanje. To je ponos, jel? :)
Druže, to je druga tema...
U pravu je covjek. Fedja Dudic je velika seljacina i populista. Isto tako je pricao o Sarajevu, al Sarajevo je cudan klub koji takvim poslije da priliku da rade u klubu.
Ako je Feđa stranac iz tog razloga sto je Bosanac iz Bosne kako onda nisu stranci ovi Srbi u Bosni iz Bosne, :D aaaa nema logike ma ima ideologije i posrbljavanja pravoslavaca, gori smo mi sto pristajemo na njihovu zabludu, zovimo ih imenom bosanci pravoslavci kakvi srbi kakvi bakraci, da nisu njemci iz portugala mozda
Ja koji krkan, Pa covjek je rekao cinjenicu Nije nikome psovao nesto ili se nekulturno izjasnjavao. Boli Feðu njegov Dudi za tvoje tzv norme
U pravu je covjek. Fedja Dudic je velika seljacina i populista. Isto tako je pricao o Sarajevu, al Sarajevo je cudan klub koji takvim poslije da priliku da rade u klubu. Ali zato ima negdje kosmicke pravde pa nije napravio rezultat. A pitao se sve vrijeme u cemu je problem, zasro se njemu postenjacini tolika nesreca na klupi FKS desava
Feđa je izbacio ovog poltronskog vucicevog trenera sa Velezom dok je vucicevac bio trener AEKa. Ako se pitate odakle kompleksi. Inace vucicevac Poltronko je bio potjeran iz svakog insostranog kluba.
Hajd sad peticija o zabrani ulaska u Serbiju kao jali,bubi feća štukan i bilo kome ko vam kaze istinu
A zanimljivo da im i drugi isto govore smeta li mu to
banovat ce te me pa zato necu reci.
Znaci kada Guardiola ili Klopp u Engleskoj kazu kako ima previse takmicenja i utakmica u sezoni,to je nepostovanje drzave,oni bi trebalo samo da sute i klimaju glavom,budu zadovoljni sto primaju platu u toj drzavi?Stvarno su ovi djykani maloumni.
Znaci,ovaj je samo potvrdio to sto Fedja govori. Ako tvrdis da je jedan sportski klub institucija to drugim rijecima znaci da je iznad ostalih u pravnom smislu.
Ne mogu "četalji"bez ujedanja.Svi o tome govore ali kad musliman kaže odma je stranac i ne poštuje vučićev klub.majku li vam vašu.Naprijede Fele
To je pleme koje nije u stanju prihvatit kritike od stručnjaka. Ku**c je Zvezda, ništa drugo, ofajla kojoj će na kraju bit zabranjeno igrat u Evropi, kakav velikan I bakrači!
Milojevicu, nidje veze! Pogledaj velikane Guardiolu, Mourinha, Kloppa ... na koji nacin mijenjaju sredine u kojima rade, sasvim slobodno. Isto to, a s pravom, radi i Fedja Dudic u malenoj Srbiji.
Pa et covjek diplomatski vam rekao istinu. Jes da boli al je tako. A trener je kluba tu i toce ga se kako dobijate utakmice, slicno borcu u BiH ligi.
Prvo je čestitao Dan nezavisnosti BiH, to su mu zamjerili, pa sad ovo, ispao je nazalost iz Kupa, volio bih da izbori Evropu na kraju, a i tamo će teško jer nije Radnički dobio licencu. Sve u svemu bojim se da ce se ova lijepa priča i sjajan rezultat Fedjin završiti na kraju ove sezone, ako ne i ranije!
A zemlje i velikana da ne kazem G.....a.... covjek je rekao sta misli, i vi dolazite ovdje i radite gore stvari