Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da možete baklje., petarde i drogu unosit kurko vam
SRUSIT CE HORDE SVE KORDONEEEE
zadnjih 5 kola prozivate policiju da je nesposobna, a sada kada rade posao opet vam ne odgovara... dogovorite se pa onda izadjite u javnost
Poslati djecu i žene na sjever
Stadioni su još i najsigurnija mjesta, navijači su u omeđenom prostoru, izviču se i propale pirotehniku. Klubovi plate kaznu. Ali u bezbjedonosnom smislu organizovane akcije i upotreba palica, te obračuni navijačkih grupa, što se dešava na ulicama i cestama, je mnogo ozbiljniji problem, to kabine za pretres ne sprečavaju.
ne valja kad su neredi, kad se nosaju nozevi, petarde baklje itd a sad ne valjaju mjere sigurnosti da ne dodje do toga. stoko. onaj derbi je bio primjer derbija u navijackom smislu kad ni mi ni vi nismo smjeli gace nositi kamoli nesto drugo jer bi se ispraznile tribine. neka uvijek ovako bude, bravo.
Samo se prebacite na istok,oa na zapad,glupa murija je ionako beskorisna!
Pa svugdje u svijetu se ili pretresa ili imaju senzori kao na aerodromu na ulazu na stadion ili u salu
Da ste normalni nebi vas ni pretresali.
Svaka čast, tako i treba kad se ne znate normalno ponašati!
Podrška za MUP, istresite baksuze iz gaća!
Odlican potez, bar nece biti kazna zbog baklju i pirotehnike 20.000 KM kao svako kolo.
Druže ne shvataš da će ponovo unijeti ako se bude htjelo. Prošlu protiv Borca na svakom ulazu u sjever bilo je po 5 fupovaca pa je opet bilo pirotehnike.
Sto se javljaju ovi pecinski ljudi po komentarima, nikad na utakmicu nisu otisli. Pa ovo samo pravi problem 99% navijacima/gledateljima koji postuju zakon i pravila. Cekas deset puta duze dok smradovi iz policije pretresaju i pustaju po 5 ljudi.
Pa neće bit na istoku i zapadu, samo na sjeveru
Jer su navijaci postali stado stoke koja rusi sve kodekse sporta
To su kriminalizirane udruge i treba ih zabraniti zakonom.
Svaki put ubacujete pidotehniku i bacate topovske udare. Treba vam zabranit da ulazite na stadion skroz. Navijajte od kuće i tamo bacajte topovske udare u svoju avliju.
A DINO I TITO ?!!!!
Pa nemojte unosit nedozvoljene predmete i pravit belaje i sve ce se rijesit