Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par godina ti isti Kinezi su raznijeli raketom jedan satelit a danas im krhotine tog satelita ostecuju druge satelite.
Iz bosanske svemirske stanc'e su objavili da kesa sa smecem nije nasa!
Vidi ravna zemlja :) i ovo montirali u NASI
Šta je bilo neki ostar dio probio helijumski balon koji drze ove satalite na određenoj visini.Ubrzo ce svi znati da je zemlja ravna i da je takozvani svemir nama nedostižan zato sto se kroz firmament ne može.Nadam se da je to pocetak kraja naseg zatvora u kojem nas drze.
Preskocio terapiju?
Idemo iznad ledenog zida, na druge kontinente!
Da pitam ravnozemljase, sta oni imaju od toga sto lazu da je Zemlja okrugla? Najgluplja zavjera IKAD
Takvi poput tebe ne zaslužuju nikakvo objašnjenje.Budi takav kakav si i dalje
Ovo vjeruju oni koji nisu dosli do pameti, vec u djecijem vrticu djeci tutnu globus u ruke i pocnu ispirati mozak da je Zemlja vrteca sibajuca lopta koja juri bespucima svemira sa svim svojim vrtnjama i kretanjima 1 milion kilometara na sat, normalan covjek ne moze vjerovati u ovu laz. Zemlja nije ravna ploca nego je Zemlja ravna koja na sebi ima planine, okeane, mora, uvale, doline, sume i sve drugo. Mislite svojim mozgom a ne blejati ko ovca na sve sto vam ovi lazovi serviraju.
Ne zovite policiji, europski obrazac popunite i svako sebi.....
Gdje su oni sto pricaju da je zemlja ravna!! Ee moji klocevi
Vjerujes u CGI slike i lazi, indoktriniran si od malena. Nisi u stanju ni shvatiti koncept da je zemlja bezgranicna ravan postojanja, tvoj program i ego ti to ne dozvoljavaju. Nemas otvoren, nego zatvoren i primitivan um.
Ne postoji nikakva gravitacija nego fizika fluida
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na kanal ga majstore
Snimano u bazenu.
treba kakvu komunalnu firmu napravit