Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*biga, star čovjek, kancer nije toliko neuobičajen u tim godinama. Bez obzira na sve, i ovo nije ništa lično prema njemu: treba ukinuti kraljevsku kuću, nedemokratski zaostatak srednjeg vijeka.
bio je kralj 0,1 % od vremena koliko je Elizabeta bila kraljica
Trebaju probušit rupu na sanduku da crv može da izađe da povrati.
Da se nije otopio zamrzivac, pa pocelo vonjati...
E da mu je majka prije odapela pa da i on na tronu bude bar koju godinu..ovo ko kad jadnik nece u penziju pa ga natjeraju i odapne druvi treci mjesec
meni se cini da bi za ovo nekada odsjecali glave, cuj spremaju sahranu, a kralj ziv, veleizdaja
Da Bogda pocrkala komplet kraljevska obitelj. Štetočine i ljudi koji žive na stotine godina od pljački i otimanja po čitavom svijetu
Čelni komunjaro
valja opet povlaciti "nove" stare i stampati nove novcanice
Zar ima i Daily Beast?
Kad mi je dedo umirao, nisam želio da umre sam, pa sam ga doveo kod sebe. Kad je crko, zamolio sam havera, inače vlasnika jedne ugledne čaršijske picerije, da ga kremira u krušnoj peći. Kad je gad odbio, spalio sam dedu u kaminu na vikendici. Dedin leš se ukočio, jedva ga izlomih i ugurah u kamin, ali na kraju su ruke i noge prsle ko grisini. Pepeo prosuo u Miljacku uz bismile. Dedi bi bilo drago i ne bi mi zamjerio. Bio komunista i ateista. Treba biti human prema umirućima.
🖕
Preko tebe je sevap preći tenkovskim gusjenicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
update charlesa podhitno