Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječe, ovo postaje bolesno. Evo, i ja moram u 7 na posao svako jutro. Da počinjem u 11, bilo bi bolje za moje mentalno zdravlje. Zamisli odeš kod doktora, on kaze da te neće pregledati jer ima dovoljno svojih problema i brine za svoje mentalno zdravlje. Koje mentalno zdravlje kada se samo žalite?
Šizofrenija ima različite oblike.
Svakog čovjeka, bez izuzetka na kraju čeka slična sudbina, starost, bolest i propadanje - neko na rate neko bolje sreće kratko.
Legenda, kakvu facijalnu ekspresiju samo posjeduje, prosto udahne život likovima.
Velika glumica, Duvall. Možda još važnije od Isijavanja, igrala je nekoliko kapitalnih uloga u Altmanovim ključnim filmovima, kao Nashville.
U nas bi to pojednostavili i rekli "pukla"