Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi glupppani kazu upisi gimnaziju sramota je, poslije ekonomiju, prsvo sramota je. Zanat je zlatan cim predjes breganu evo i kod nas doslo. Vodoinstalater amerika prvi sat 100 eura radio ili ne radio poslije guljenje
Za sve su krivi privatni fakulteti, da njih nema ne bi svako mogao zavrsiti fakultet pa bi se islo na zanate samim tim ne bi cijene bile ovolike, ali sad svako misli da je skolovan ako kupi diplomu i kaze ja necu bilo sta da radim, bagra
"Amerika - 100 Eura 😄"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanatlije uzimaju cifre i cifre, zovem vodoinstalatera kaze mi lik ne bi ni doso da nije bar 50 KM...al jbg mladje genercije hoce svi da su biznismeni....
Nije to nista ima jedan kaže "Ako nemas posla za 100 ne cu ti dolazit"
Realno bez uvrede bilo koga..Otisli su dobri u inostranstvo,ostalo je jos poneki..A cjene diglibda se ne isplati zvati da rade,veci od njih svuseri,tako da bolje sam uradis,il da ti nesmeta da nije 100%..Cast malim izuzetcima..!!
Šet ce vam moler, kupiš kompresor i uradiš sam, moleri su ionako preskupi
Ima majstora nego su podigli cijene
Vise se ne pita posto ces uraditi nesto nego ima li bilo ko da to uradi....
Svi pevaju
Kod nas vec odavno vlada neka prica ko sramota je zavrsiti zanat, biti obucar, limar, pekar, keramicar itd. Bar 90% majstora je priuceno, nedovrseno, nazor majstor. Ne treba dusu grijesiti ima i onih koji su vrlo ozbiljni. Skola, zanat, je tito, ali s dobrom praksom.
Ih, kad bi svi bili zanatlije, ko bi onda bio influenser, youtuber. Svi bi para ali da se ne prljaju, da nisu u blatnom, mokrom. Danas keramičar uzme 100 eura da se ne okreneš, a keramičara ni za lijeka.
Nekad bilo uci skolu da nebi bio sirotinja a danas vazi uci zanat da nebi bio sirotinja.
nek doškoluju ekipu sa biroa i eto majstora
Nek oni imaju hiljadu pekara i kafica, to je vazno za tu propalu omladinu tu
U Srbiji je keramičar ministar policije, a kod nas je ministar policije doktor nauka sa Travnickog fakulteta. Rastjerali su prave keramicare i prave doktore nauka.
To zato sto svi zele da se pololitikom bave , politicar je unosan biznis ,sve drugo je teski rad !
Sta rade ovi na birou za nezaposlene osim sto kradu Bogu dane?
Rade oni vani samo se prijavljuju na biro i tako godinama
Nije ocekivat da penzioner moze platit rad zanatlije.Ispalit ce se u Svabiju i preostali mastori uz ove cijene po prodavnicama.
sve ste ih zaposlili u administraciju 🤣