Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nista skoto iz clanka pa dodjoh na komentare da cujem rijec struke…
Руси се спремају за улазак у Харков: Стратешка предузећа се уклањају из града…
Ali Radosav sa Sokoca kaže da je ruska ekonomija "NAJ JAČA" na svijetu.
Pusti ti Radosava, sta kaze Saaalko iz Jablan'ce?
Pa logično da mu je Njemačka broj 1 jer Brazzo, Džeko, Miske, Sergej, Zlatan, Vedo i ostali su igrali u Njemačkoj.
I ova će uskoro pasti s 25. sprata….🤔
sad ce mnogi umjesto na zapad za rusiju
Da da, dobiješ platu u milionima a ne možeš avionsku kartu za Minhen platiti sa njom!!! Kao u bivšoj jugi, onomad!!! 8 milijardi plata, ko da si rokfeler!!!
Otiš'o je svak ko valja Neki vani, a neki ka nebu... ali je barem Srbija profitirala - dobila podosta ITijevaca i skolovanih Rusa sa firmama.
Руси се спремају за улазак у Харков: Стратешка предузећа се уклањају из града…
Ma Rusi nemaju leba da jedu, nemaju raketa, nemaju ljudi, Ukri ih lopatama ubijaju i družina prstena na klix-u.
Opet u komentarima hvalospjevi Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Krenuo je pad necete doci sebi zadugo samo tako nastavite
Rat je Rusiji najveća sankcija. Gube tri puta više opreme i dva puta više ljudi. Ovo je samo pokazatelj do čega je doveo Rusiju jedan populista koji je slušao prizemne fasisticke osjećaje svog naroda koji je negirao ukrajincima pravo da postoje. I sve je žrtvovati za par srušenih gradica
doveo je do toga da je inflacija u evropi skocila 5 puta, a plate iste, nikad gora situacija, za Ruse je to nista, oni su bili u gorim uslovima milon puta i nisu ima hlijeba jesti, ovo je za njih kao da su preskocili dorucak, dok evropljani nisu navikli na ovakve situacije
Sutra vijest. Okliznula se na koru od banane i nabila na kuhinjski nož. Nesretan slučaj.
Zato je u Americi velika demokratija. Tuče policija studente po univerzitetima jer protestvuju protiv rata
Okliznula se na koru banane, proletila kroz prozor, pucala sebi 5 puta u ledja i pri padu popila otrov takodjer...da bi umrla od posljedica pada.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evropa i Rusija su savršen par bili. Rusija ima ogromno tržište i energente, Evropa intelektualni i tehnološki resurs. Znali su to jenkiji, pa su razbili i ojadili EU.
Rusi ratuju protiv kompletnog NATO-a već 2 pune godine. Normalno je da imaju ekonomskih posljedica. Ali Engleska je skoro bankrotirala zbog rata s Argentinom oko Falklanda, a taj rat je trajao par mjeseci samo. Pa šta hoćete plaćenici Kliksovi iz američke i izraelske ambasade?
Čuj radi Argentine i 15 dana rata😂😂oplaka😄
Jeste. Samo što se ti nisi tada bio ni rodio. Ali ima o tome napisano dosta pa pročitaj malo šta je bilo sa engleskom ekonomijom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusija nikad jaca nije bila. Oslobodili se zapada kao Kina sa koronom, oni ratom.
Jaka,jaka,ispuhaće ko Balon 🎈
Nabiujunašta?